Ge­meen­te­lijk BOD

MET EXCLUSIEVE wereldse vleeskaart - grenzeloos veel keuze!

 

GEZELLIG ONBIJTEN

KIDS ONTBIJT + SAPJE = €10

EXTRAATJE?
Wentelteefjes (+2.00) - Boterpannenkoek (+3.00) - Spiegeleitje (+1.50) - Extra spek (+2.00)

 

MENU’S & SUGGESTIES

  • — Soep €3.50 - Hoofdgerecht €18 — Dessert €3.50 —

    VANAF NU OOK ‘S AVONDS TE VERKRIJGEN*

    2 juni - 7 juni

    Groentenbouillon - gekookte kip

    Zeebaars - broccoli puree - beurre blanc

    Dessert van de dag

    9 juni - 14 juni

    Uiensoep - kaas

    Kalkoen in pankojasje

    Dessert van de dag

    16 juni - 21 juni

    Seldersoep - gebakken spekjes

    Victoriabaars - prei - aardappel

    Dessert van de dag

    23 juni - 28 juni

    Gazpacho - zure room

    Varken/kip souvlaki - griekse pasta - tzatziki

    Dessert van de dag

    *‎Maandag t.e.m zaterdagmiddag
    Zolang de voorraad strekt.
    Niet op feestdagen.

  • — 3-gangen menu steeds beschikbaar €49 —

    Onze nieuwe menu’s gaan steeds in op de eerste zaterdag van de maand.

    6 juni - 4 juli

    Steak tartaar - olijf - zongedroogde tomaat - parmezaan

    of

    Trio vis: tomaat garnaal - tataki tonijn - zalmbonbon

    --

    Ierse Agnus Bavette - seizoensgroenten

    of

    Kabeljauw - kruidenkorst - citroengras - quinoa

    --

    Rode vruchten gratin - vanille ijs

    of

    Assortiment kaas

  • Onze suggesties veranderen steeds op de eerste zaterdag van de maand.

    Vanaf 6 juni

    Voorgerecht

    Steak tartaar - olijf - zongedroogde tomaat - parmezaan — 18.20

    Trio vis: tomaat garnaal - tataki tonijn - zalmbonbon — 19.45

    Hoofdgerecht

    Ierse Agnus Bavette - seizoensgroenten — 36.20

    Kabeljauw - kruidenkorst - citroengras - quinoa — 37.00

    Dry Aged Carbrera Côte à l’os (2 personen / 1KG) — 38.00/pers.

    Dessert

    Rode vruchten gratin - vanille ijs — 12.50

    Pannenkoek/Wafel aardbei — 13.00